På Svenska

Rosviks Brygg Ab

Rosviks Brygg Ab hyr bil- och båtplatser i Gumbostrand, Sibbo. Rosviks Brygg Ab grundades 1993 av Lars Ingman och Ulrica Holmgren. Idag drivs bolaget av Ulrica Holmgren. Båt- och bilplatserna ligger i Sibbo strax öster om Gumbostrands allmänna brygga, på adressen Gumbovägen 221. Bil-och båtplatserna hyrs ut fortlöpande för ett kalenderår i taget.

Genom att betala räkningen som skickas ut årligen i början av mars försäkrar hyrestagaren sin båt- och bilplats för det kalenderåret. Hela hamnområdet har kameraövervakning.

Båtplatser

Företaget har 86 båtplatser i Sibbo. Bredden på båtplatserna varierar mellan 2,5, 3,0 och 3,5 meter och har sex meter långa pontonbommar. Båtplatserna är placerade vid två olika bryggor. Den västra bryggan är förnyad 2008 och den östra bryggan 2016. Båten kan förvaras under vintern på den egna hyrda bilplatsen.

Prislista båtplatser

Bredd Pris
2,5 m 513,97 €
3,0 m 616,75 €
3,5 m 719,55 €
Priserna innehåller moms 24%. Priserna är ikraft tillsvidare. Rosviks Brygg Ab har rätt till prisförändringar.

Bilplatser

De asfalterade och numrerade bilplatserna finns på två områden, på norra och södra sidan av Gumbovägen. En del av bilplatserna har elstolpe. Områdena är omgärdade av stängsel med låsta portar. Samma nyckel går till båda portarna. Det går bra att tömma bilen vid bryggorna och sedan parkera bilen på sin egen bilplats.

Prislista bilplatser

  Pris
Bilplats 157,89 €
Bilplats med elstolpe 244,63 €

Bilplatserna är befriade från mervärdesskatten, därmed är priset 0%-moms. Priset är ikraft tillsvidare. Rosviks Brygg Ab har rätt till prisförändringar